Sammen danner vi Norges Midtpunkt SA

Steinkjer kommuneskoger - Ogndalsbruket KF er medlem i nettverksselskapet Norges Midtpunkt SA.
Etter at Statens kartverk i 2004 kom fram til at Norges geografiske Midtpunkt ligger i Ogndal i Steinkjer, tok Visit Innherred initiativ til at reise- og turistnæringer i området samlet seg i et nettverk for å trekke flere turister inn mot Midtpunktet.

 

Seks bedrifter - mange muligheter

I dag består Norges Midtpunkt Samvirkeforetak av Steinkjer kommuneskoger - Ogndalsbruket KF, Bjerkem Natur og Kultur DA, Mokk gård, Hatlingsetra, Yttervik Gard og Rølia. Sammen tilbyr vi overnatting, aktiviteter, servering og skreddersydde opplevelsespakker for små og store grupper.


Opplevelser fra en smågal attraksjon

Ønsker du å oppleve turer i fjellet med guide? Kanskje et seterbesøk, en gruvevandring eller en leksjon i folkedans? Eller hva med en spennende vri på en felles middag? Vi i Norges Midtpunkt SA anser oss selv som en herlig-ærlig, smågal og naturlig turistattraksjon og har som mål å gi deg og dine følgesvenner særegne opplevelser som gir ny energi.

 

Står sterkere sammen

For Steinkjer kommuneskoger - Ogndalsbruket KF sin del er det viktig å være en del av et lokalt nettverk som samarbeider om å gi et fullgodt opplevelsestilbud til bedrifter, tilreisende og grupper av alle slag. Vår rolle, som største eiendomsforvalter, er å tilrettelegge for hytteutleie, jakt, fiske og salg av natur- og kulturbaserte opplevelser. I Norges Midtpunkt SA er vi alle med på å pushe hverandre. Idet én tilbyder selger en opplevelse/tilbud, framheves øvrige tilbydere med sine opplevelser og tilbud. Slik blir vi sterkere sammen.

Midtpunktet er tilknyttet Visit Innherred. Herfra selges det flere pakkeløsnigner og turopplevelser som tilbydere i Norges Midtpunkt SA har ansvar for. Hvorfor ikke ta en kikk?